0-utslipp er en selvfølge

Med en lidenskap for miljøet utvikler vi løsninger som hjelper havner, marinaer og båteiere med å redusere sitt fotavtrykk. Lær mer om FastTrack børsteløs skrogvask i vann, og Toxiclean rensing av spylevann på land.

100 år med tilnærmet uendret vedlikeholdspraksis i båtbransjen har gitt store utslipp fra bunnstoff. Mange fjorder og hav er i en kritisk miljøtilstand, og båteiere og marinaer må ta ansvar ved å omfavne miljøvennlige produkter og løsninger som reduserer deres fotavtrykk. Vi hjelper dem med å ta det riktige valget.
Anders Øgaarden
Daglig leder

Partnerne

Anders Øgaarden

Tidligere prosjektleder for initiativet "Grønn Marina" ved Vollen Marina. En forkjemper for det grønne skiftet i bransjen, en båtmann og gründer.

Erlend Nordbak

Bred erfaring innen B2B og B2C salg-/markedsføring og administrasjon. Et innovativt tankesett, med en lidenskap for miljømessig bærekraft. 

De smarte

Roy Norum

"Hjernen" og mentor for FTS-teamet, forretningsutvikling og strategisk rådgiver. Aksjonær og styremedlem.

Claes G. Gunnarson

Strategisk rådgiver fra selskapets inkubator, Kjeller Innovasjon. Ledererfaring fra større salgs- og markedsorganisasjoner. Hjelper nystartede bedrifter med distribusjonsstrategi, finansiering og oppskaleringsplaner.

Martin Papworth

"Analytikeren", og seniorkonsulent innen maskinteknikk. Med lang erfaring innen forskning og utvikling for subsea vaskesystemer har Martin sluttet seg til selskapets utviklingsteam.

Kontakt oss

nb_NONorwegian

Følg vår utvikling!

Få siste nytt og prosjektoppdateringer.

Vil du bli med i testbåtgruppen?

2022

Toxiclean

Et plug and play avløpsbehandlingssystem for havner og marinaer

Kontakt oss

Kontakt oss

Ta kontakt!